De Chinese Muur

De Chinese Muur

De Chinese Muur (of Grote Muur) is wellicht één van de meest bijzondere en bekendste bouwwerken en bezienswaardigheden van China en de wereld. De 6440 km lange Chinese Muur diende vroeger als verdedigingswal tegen vijandelijke volkeren. De Chinese Muur staat sinds het jaar 1987 op de werelderfgoedlijst van Unesco, en is één van de nieuwe zeven wereldwonderen op onze aarde. De Chinese muur beschikt over talloze poorten waaronder Shanhaiguan en Jiayuguan.


Er zijn diverse mogelijkheden om de Chinese muur te bezoeken en te bewonderen. Bijing (Peking) dient voor een bezoek aan de muur uitstekend als uitvalsbasis. Vanuit Peking reis je met het openbaar vervoer naar Badaling wanneer je de Chinese Muur wilt bezoeken met horden andere toeristen. De echte culturele liefhebber reist af naar de Chinese Muur bij Simantai, waar het mystiek en rustig is. Een bezoek aan de Chinese Muur mag met recht één van de absolute hoogtepunten tijdens je rondreis door China worden genoemd.


Tip: Bezoek De Chinese Muur buiten de zomerperiode. Tijdens de zomermaanden is het vaak erg mistig door de extreem hoge werkelijkheidsgehalte.

RondreisChina.net - Copyright 2010 RondreisChina.net | Links | Algemene Voorwarden

Top aanbiedingen

1
20 Daagse rondreis door China € 2.049,00 Meer informatie
2
21 Daagse rondreis door China € 2.845,00 Meer informatie
3
23 Daagse rondreis door China € 6.051,00 Meer informatie

Bekijk alle rondreis aanbiedingen

Het weer in China

De tijd in China: 03:28:39

Al in China geweest?

Bent u al in China geweest? Stuur dan nu uw reisverslag naar ons toe, wij zullen deze dan op de website zetten.
Stuur reisverslag in...